Fredag!

Det är fredag och det är gött! Medans jag jobbar febrilt med att träna min högerarm så tänker jag lite på farmor! Jag vill skicka en liten hälsning till dig farmor! Jag hoppas att du har det bra där hemma i kalla sverige, jag har det väldigt bra här nere i Italien! Jag trivs som fisken i vattnet! vi ses när jag kommer hem, det blir i mars någon gång! :)
Idag skiner solen och jag tänkte ta en runda med hästarna i backarna!

Ha det bra och mys ordentligt denna fredag!

 


Kommentarer
Agneta

Hej älskade unge. Jag vet att farmor läser ditt inlägg. Hon följer dig troget här på bloggen. Hon kommer att bli jätteglad över att du tänker på henne, men mest för att du kommer hem en sväng. Detsamma gäller oss. Jag skall prova igen att lära farmor att kommentera på din blogg, så kan hon själv skriva. Skall även prova ringa dig på Skype när hon är här. Ha det så bra, och var rädd om dig. Bamsekram från alla oss i G-torp. P.s. du kan väl vara värd mer än en glass i månaden, annars försvinner du kanske så mycket att vi inte ser dig när du kommer hem och hälsar på D.s.

2013-01-19 @ 07:49:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

avventura.blogg.se

Följ mitt äventyr i Florens, Italien under tio månader från början till slut! Den 27 december börjar äventyret och jag beger mig till Florens för att arbeta med hästar och uppleva underbara Italien!

RSS 2.0